Hej alla föräldrar och vårdnadshavare,

Vi startade veckan med att tacka av ett barn som slutat hos oss för att börja på en förskola närmare hem. Vi önskar familjen allt gott i framtiden och hoppas att de kommer och hälsar på oss snart!

Denna vecka fick vi ett brev av ett djur som börjar på bokstaven F. Den har långa ben och en lång hals. Färgen på kroppen är rosa. En flamingo. Barnen skapade flamingos genom att rita av sin hand, klippa ut och sedan tillsätta ben, ögon, näbb och fjädrar. Kom gärna in på förskolan och titta på alla fina konstverk barnen arbetat med.

Tillsammans med Anette har barnen förberetts inför valborg, pratat kring upplevelser och sedan skapat magiska majbrasor.

Förskoleklassbarnen har varit på Sagateatern, där spelade de upp pjäsen vi var och såg på förra veckan. De var väldigt engagerade och delaktiga.

Vi avslutade veckan med att gemensamt skapa en stor teckning. Vi lade ut ett papper på golvet och barnen hjälptes åt och samspelade.

Idag, fredag, är Oras tillbaka och börjar jobba 25 %. Både barnen och vi pedagoger tycker att det är underbart att hon är tillbaka på Killingen.

Trevlig helg

Amra, Lena, Inger. Dina, Ines och Oras.