Amra Veckobrev

Vi började veckan med en inskolning, vi vill önska den nya familjen välkomna till oss på Killingen. Hoppas de ska trivas hos oss.

Tack för ett trevligt föräldramöte igår, roligt att så många kunde närvara. Protokoll från mötet mailas ut under nästa vecka.

Vi har även denna vecka utforskat närmiljön nästintill varje dag. Barnen leker gärna i vattenpölarna. Barnen behöver därför skor som tål vatten, likaså gäller ytterkläderna.

Vi uppmärksammade Fettisdagen med hemgjorda semlor, till barnens förtjusning!

Barnen som har visat intresse för bokstäver har vi påbörjat ett sidoprojekt med. Vi ska varje vecka arbeta med en bokstav samt besöka ett ställe på Lidingö som börjar på respektive bokstav- gå på bokstavsjakt. Vi har även introducerat rim och ramsor. De barn som vill har även testat på att läsa av ord och hitta tillhörande bilder.

Alla barn 3-6 år har varit och träffat Herkules. Barnen presenterades för varandra i Herkules park och lekte ihop.

I veckan bjöds det även på dubbelkalas, två 5 åringar fyllde år. Vi uppmärksammande födelsedagsbarnen med sång och presenter. Det bjöds på gott.

På fredagen fick vi en trevlig överraskning. Oras kom och hälsade på. Både barn och pedagoger var så glada att få träffa henne. Underbart!

VIKTIGT!

På grund av sekretess kommer vi att byta lösenord till Föräldrasidan varje gång ett barn slutar hos oss.

Nytt lösenord mailas ut till er alla idag.

Vi lämnar även en lapp med lösenordet på barnens hyllor.

Ha en trevlig helg,

Amra, Lena, Inger, Ines, Dina och Anette